Algemeen:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie “Proefpakket aanvraag Crunchy Petals”, op de site https://www.mccain-foodservice.be/.

Actievoorwaarden GRATIS proefpakket Crunchy Petals:

  1. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.
  2. Alleen foodprofessionals werkzaam in een snackbar, restaurant, catering of hotel die (mede)verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van de kaart/het assortiment komen in aanmerking voor een gratis
  3. Alleen volledig ingevulde en kloppende aanvraagformulieren kunnen worden geaccepteerd. Mocht de ondernemingsnummer, de bedrijfsnaam en het adres niet met elkaar corresponderen, dan mag McCain Foods Belgium NV de aanvraag afwijzen.
  4. Er kan maximaal één proefpakket per bedrijf worden aangevraagd.
  5. Deze actie is alleen geldig in België, het bedrijf dient ook gevestigd te zijn in België.
  6. Gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de General Data Protection Regulation (GDPR).
  7. De ingevulde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de aanvraag van het proefpakket en de daarbij horende e-mails. Via elke e-mail kunt u zich uitschrijven.
  8. McCain Foods Belgium NV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect wordt veroorzaakt door het proefpakket.
  9. De actievoorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd door McCain Foods Belgium NV.
  10. Een medewerker van McCain Foods België NV mag telefonisch contact opnemen met de proefpakket aanvrager na het testen van het product.

Others also viewed

Plate transformation tool

How to valorize your menu

Ask where to buy