Verrijk je bord met een unieke presentatie

De manier waarop je een gerecht presenteert is van groot belang op het kwaliteitsoordeel van jouw gasten. Kleuren, texturen en smaakcombinaties zorgen voor onvergetelijke eetmomenten. We laten je graag zien hoe jij jouw bord visueel verrijkt en zo extra indruk kunt maken op je gasten.

Het geheim voor onvergetelijke ervaringen

Maak het verschil met unieke bijgerechten! Denk bijvoorbeeld aan Crispers, Crunchy Petals, Potato Pops en Veggie Fries. Onze knapperige aardappelspecialiteiten en frietjes trekken ongetwijfeld de aandacht van jouw gasten. Door hun verscheidenheid zijn deze McCainÒ-specialiteiten geschikt voor allerlei hoofdgerechten en toppings. Je maakt er eender hoe verrassend mooie bordpresentaties mee!

Boost je menu

Aardappelen en frietjes behoren tot de populairste bijgerechten. En daar zijn goede redenen voor. Ze zijn superlekker en staan ook nog eens garant voor een flinke portie extra omzet. Ontdek hoe jij de presentatie van jouw gerechten kunt boosten met onze transformatietool.

McCain-transformatietool

Wij zorgen graag voor de ‘wow-factor’ op jouw bord! McCainÒ Food Service Solutions heeft speciaal voor jou een tool ontworpen waarmee je kunt zien wat het verschil is tussen de klassieke aardappelbijgerechten en innovatieve producten zoals de Crunchy Petals.

Gratis proefpakket Crunchy Petals

Meteen aan de slag met onvergetelijke menu’s? Verrijk dan je menu’s met onze Crunchy Petals, de heerlijk gezouten S-vormige plakjes aardappel met schil en een krokant laagje. Voorgebakken en diepgevroren.

Anderen bekeken ook

Vraag het gratis white paper aan

Hoe maak je jouw menu's onvergetelijk?

Ontdek onze Menu Signatures