Verras jouw gasten met friet!

Als hoofdgerecht, een snelle hap of als bijgerecht: frites zijn nog altijd immens populair! Friet, patat: hoe je het ook noemt, maakt niet uit. Het draait bij ons om smaak en de bekende krokante baklaag waardoor jouw gasten genieten van frites met een knapperige bite.

Je wilt jouw gasten alleen de knapperigste frites serveren, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben we bij McCain hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Hiervoor hebben wij een zeer speciale coating van bonen ontwikkeld. Hierdoor vangen wij twee vliegen in een klap!  Niet alleen blijven de frites extra lang knapperig, maar ze blijven ook nog eens extra lang warm. Zo weet jij zeker dat jouw gasten altijd de knapperigste frites krijgen, zowel in jouw zaak als thuis.

Welke soorten friet heeft McCain?

Friet kennen we natuurlijk als de goudgele aardappelstaafjes uit de frituur. Van Franse frietjes tot de dikkere Vlaamse variant, er is al jaren genoeg te kiezen. Maar welke invloed hebben deze formaten op de frites? Én wat heb jij er als ondernemer aan? Dat leggen we je graag uit!

Express Julienne: Deze frietjes zijn de smalste die wij hebben, namelijk 6 millimeter. Deze frites hebben het grote voordeel dat ze snel te bereiden zijn. Al na 2 minuten zijn onze Express Julienne heerlijk knapperig en klaar om te serveren! Door deze snelle bereidingstijd kun jij tot wel 40% meer gasten bedienen per uur.

SureCrisp: Ook onze SureCrisp frites zijn te verkrijgen in diverse maten, ideaal voor verschillende horecagelegenheden. Kies je voor snelheid? Dan hebben wij onze knapperigste frites ook in 6 millimeter dikte. Zo weet jij zeker dat je binnen no time de lekkerste frites op uitserveert. Hiermee geef je jouw gasten frites waar ze niet vanaf kunnen blijven. Perfect te gebruiken als bijgerecht.

Onze 9 millimeter frites zijn erg in trek bij cafetaria’s omdat deze maten ideaal zijn voor het juiste portiebeheer. Zo haal je de meeste omzet uit een portie frites. Welke maat je ook kiest, onze SureCrisp blijven langdurig warm en knapperig. Of je ze nu serveert aan tafel of bij je gasten thuisbezorgt, je levert niet in op kwaliteit!

Steakhouse Frites: Speciaal voor bistro’s en restaurants hebben wij onze Steakhouse Frites ontwikkeld. Deze grofgesneden frites van 20 millimeter zorgen voor een intensere aardappelsmaak en zijn een ideale aanvulling op je hoofdgerecht. Ook geven ze een gerecht een robuustere uitstraling

Toe aan iets anders? Verras je gasten eens met een ander frietje!

Met alle bovenstaande frietjes weet je zeker dat jouw gasten zullen genieten, maar soms wil je ook wel iets anders op je menukaart. Ook daar hebben we bij McCain aan gedacht!

Crispers: Is het een frietje? Of toch chips? Ze zijn in ieder geval veelzijdig! Deze V-Vormige aardappelwedges zijn de creatiefste vervangers van de traditionele frites. Serveer ze als bijgerecht of voeg ze toe aan een borrelplankje. Door de unieke vorm zijn onze Crispers uitermate geschikt om mee te dippen.

Sweet Potato Fries: Je wilt je gasten soms verrassen en dat doe je met onze Sweet Potato Fries. Deze frites zijn zoet van smaak en zorgen ervoor dat jouw bijgerecht net iets specialer wordt. Het oog wil ook wat, en met onze Sweet Potato Fries weet je zeker dat jouw gerechten een extra boost krijgen.

Crinkle Fries: Natuurlijk is het eten in jouw zaak een feestje, maar met onze Crinkle Fries is het feest echt compleet. Deze vrolijk ogende frites hebben een verrassende, geribbelde snit waardoor ze nog knapperiger zijn!

Natuurlijk hebben we nog veel meer te bieden dan frites alleen! Al onze producten vind je hier!